Meteen naar de inhoud

De kracht van werkplekleren

  • by
Antoon Sturkenboom is nu ook gecertificeerd 5 Moments of Need designer!

Antoon Sturkenboom is nu ook gecertificeerd 5 Moments of Need designer! Het papiertje is leuk maar het gaat om de ervaring. Waardevolle sessies waren het tijdens de 5 maanden opleiding, met deelnemers uit verschillende sectoren. We doken in de uitgangspunten van de methodiek en analyseerden wat er écht nodig is op de werkvloer om medewerkers goed te laten presteren. Met het werkplekleren als uitgangspunt ontwikkelden we een Proof of Concept, een eerste schets van een performance support oplossing. Samen met NS collega Maud Minnebach hebben we de taken voor het onderwerp Winterweer uitgewerkt, in co-creatie met machinisten en andere stakeholders. Ik ben dankbaar voor de enthousiaste reacties, zowel binnen de opleidingsgroep als bij de NS. Dat krijgt een vervolg.

Lees ook mijn artikel over werkplekleren