Meteen naar de inhoud

Over Growmodus

Ik geloof dat de mensen de belangrijkste factor zijn binnen bedrijven en organisaties. Medewerkers, studenten of cliënten moeten kunnen groeien, zichzelf kunnen ontwikkelen.  Hun zelfredzaamheid vergroten, hun kwaliteiten ontwikkelen en uitnutten. Dat is cruciaal voor het succes van organisaties.

Daar draag ik graag aan bij, met inzet van ervaring en expertise, zoals het ontwikkelen van blended leertrajecten, video based learning, gamification en projectmanagement. VR en AR tools  kunnen ook meerwaarde bieden als onderdeel van trajecten voor leren en gedragsverandering. Data verzamelen en analyseren is van groot belang voor effectmeting en optimalisatie van trajecten. 

Het draait uiteindelijk om het toepassen van in het werk, het veranderen van gedrag. Daarop heb ik me gericht door opleidingen tot gedragsveranderaar (Behaviour Chang Academie en het ontwikkelen van werkplekleren. (Xprtise 5 moments of need designer)

Mijn ervaring strekt zich uit over diverse sectoren: Bedrijven zoals NS en KLM, organisaties in de zorg, educatie en overheid.

 

Er is geen snelle route naar gedragsverandering maar we weten welke stappen we kunnen zetten voor resultaat. Lees er meer over in dit artikel.  

antoonstaand
Foto Ruud Gort

Growmodus is opgericht door Antoon Sturkenboom.

Partners

We geloven in de kracht van multidisciplinaire teams. Daarom werken we voor de inhoud samen met eindgebruikers en andere betrokkenen. Voor de realisatie we over een groot netwerk met expertise op allerlei gebied zoals design en media.