Over Growmodus

Ik geloof dat de mensen de belangrijkste factor zijn binnen bedrijven en organisaties. Medewerkers, studenten of cliënten moeten kunnen groeien, zichzelf kunnen ontwikkelen.  Hun zelfredzaamheid vergroten, hun kwaliteiten ontwikkelen en uitnutten. Dat is cruciaal voor het succes van organisaties.

Daar draag ik graag aan bij, met inzet van alle ervaring en expertise die ik opgedaan heb: videomaker in de zorgsector, lesgeven in videomaken en scenarioschrijven, zelfstandig maker van documentaires en interactieve fictie, ondernemer in educatieve interactieve applicaties met gamification, oplossingen voor learning en development, met een focus en master opleiding in gedragsverandering.  Met  netwerkpartners op het gebied van design, techniek en implementatie trekken we samen op voor trajecten met resultaat.

Er is geen snelle route naar gedragsverandering maar we weten welke stappen we kunnen zetten voor resultaat. Lees er meer over in dit artikel.  

Foto Ruud Gort

Growmodus is opgericht door Antoon Sturkenboom.

Samenwerken met organisaties om tot de juiste vraag en de best passende oplossing te komen is de mooiste uitdaging. Mijn uitgangspunt is het ontwikkelen van motiverende trajecten waarbij uw mensen ervaren, spelen, oefenen en toepassen.  Uw mensen worden er beter van  en uw organisatie ook.

Partners

We geloven in de kracht van multidisciplinaire teams. Daarom werken we samen met experts uit verschillende sectoren.

  • UX en gamedesign: Liftov
  • (Visual) design:  Het Lab Arnhem
  • Animatie: Thomas Wals
  • Video camera en montage: Rene Huwae
  • Performance Support & Learning platform: GPAL