Meteen naar de inhoud

Clientvideo voor efficiënte, warme overdracht.

  • by

In de langdurige zorg is weinig tijd voor het schrijven en lezen van de overdracht en voor het inwerken van nieuwe medewerkers. Dit gaat ten koste van de tijd en aandacht van de client. Kunnen we met een korte, snel te maken video, de belangrijkste informatie over de client beschikbaar maken voor alle zorgverleners? Dat is de gedachte het concept Clientvideo. Waarbij het vooral gaat om de specifieke informatie over de zorgbehoefte van de client, de aandachtspunten voor een liefdevolle aandacht. In mijn artikel ga ik uitgebreider in op de aanleiding. Vanuit de zorgsector zijn er positieve reacties op dit concept, maar natuurlijk ook kritische vragen. De volgende stap is om in overleg met zorginstellingen de haalbaarheid van dit concept te onderzoeken.

Geïnteresseerd? Lees het artikel en aarzel niet om contact op te nemen.